Zakład Mięsny Dobrowolscy powstał w 1990 roku w malowniczej miejscowości Wadowice Górne miedzy Mielcem a Tarnowem.
Dobrowolscy to rodzinna firma, którą założył senior rodu wraz z synami. Obecnie Zakład liczy ok.
13 000m2 powierzchni produkcyjno magazynowej, w tym ok. 7 000m2 hali uboju, rozbioru i chłodni, pozostałe 6 000m2 to produkcja z magazynami i ekspedycją. Zakład posiada również liczne magazyny własne zlokalizowane w Polsce.
Podstawą do produkcji wyrobów jest mięso zwierząt pochodzących z ekologicznie czystych terenów Podkarpacia. Stały nadzór Inspektoratu Weterynaryjnego, wdrożony system HACCP i profesjonalizm kadry pracowniczej zapewnia bezpieczną żywność.
Kontakt:
39-308 Wadowice Górne 93
Tel. (014) 666 20 00
Fax (014) 666 20 10
dobrowolscy@dobrowolscy.com.pl
www.dobrowolscy.com.pl |